2011. szeptember 1., csütörtök

Krémpirosítók tesztje

Egy ideje már dolgozom ezen a bejegyzésen, teszteltem a pirosítókat extrém körülmények között, itt a végeredmény.

Először nézzük a teszt alanyait.


Miss Rose-ból három is van, kettőt már láthattatok, a tubusos később került hozzám.
A tégelyeseknek 500 Ft volt darabja, sajnos nincs rajtuk, hogy mekkora mennyiséget kapunk ennyi pénzért, de az eddigi tapasztalatok alapján sokáig nem fognak elfogyni. Nagyon kevés kell, könnyen eldolgozható, és bár a nap végére kopik a színe, lemosásnál a törlőkendőn látszik a nyoma. A tégely jól záródik, és található benne egy szivacs, bár nekem ez teljesen fölösleges, azért egész jó ötlet. Egyetlen hátránya, hogy sok helyet foglal, így nem neszesszer kompatibilisek.
A tubusos (folyékony) pirosító 400 Ft volt Vácon a Tibiben(a tégelyesek is onnan vannak) A száma 05-ös. Korallos egy kis barnával. 20 grammos kiszerelésben kapható, a kupakot lecsavarva egy kis csőrös adagolófej néz ránk, ami nagyon praktikus, ugyanis hiperpigmentált krém jön ki rajta, és egy gombostűfejnyi adag bőven elég belőle a természetes hatás eléréséhez. Nagyon enyhe púderes illata van, nem zavaró, és hamar elillan. Tartósság szempontjából jól teljesített, kicsit jobban, mint a tégelyes tesói. Nap végére megkopik egy kicsit, de látható marad.

Értékelés:
Csomagolás 10/8
Tartósság:10/9
Eldolgozhatóság: 10/10
Pigmentáltság: 10/10
Összesen: 10/9


A következő Egy MAC Cremeblend pirosító, Something special árnyalatban. A színe valahol a 02-es és 05-ös MR pirosítók között van. Az árát sajnos nem tudom, mert Glamour napokon vettem akciósan, de 5000 körül van. 5,6 gramm található a tégelyben, de ez a mennyiség is kb egy életre elég:) Ez volt az első krémes pirosítóm, azóta is nagyon szeretem. Illata nincs, nem mintha lenne rá szükség:) Minden helyzetben tartós maradt, eldolgozni egy álom, semmi rosszat nem tudok róla mondani.

Értékelés:
Csomagolás 10/10
Tartósság:10/10
Eldolgozhatóság: 10/10
Pigmentáltság: 10/10
Összesen: 10/10


A végére hagytam a leggyengébb láncszemet, mégpedig a Catrice Papagena kollekciójának egyik darabját. Nekem a C01 Tigerlily árnyalat van meg, 8,5 gramm viaszos valami található a csomagoláson belül. A meleget abszolút nem bírja, szinte lefolyik, nehéz egyenletesen eloszlatni, és színe sem sok van. Télen még próbálkozok majd vele, hátha egy fokkal jobb lesz.

Értékelés:
Csomagolás 10/6
Tartósság:10/2
Eldolgozhatóság: 10/2
Pigmentáltság: 10/5
Összesen: 10/4

Végül néhány kép...

MR 05, MAC, MR 06, MR 02 , Catrice


Egy "kis" víz után ennyi maradt belőlük
A végső nyertes a MAC Cremeblend lett, bár ez nem annyira meglepő. Szorosan mögötte a Miss Rose termékei, sereghajtóként pedig a Catrice végzett.

Van krémes pirosítótok? Szeretitek?

2 megjegyzés:

  1. haha jó kis teszt, pont ma nézegettem a Catrice pirosítóját, örülök h nem vettem meg :D

    VálaszTörlés
  2. Fúúú nekem a Miss Rose pirosítók nagyon tetszenek :) Feliratkoztam hozzád, tök jó a bolod!

    VálaszTörlés