2011. augusztus 15., hétfő

Mitől kék a hajam...

Visszatértem a nyaralásból, jó volt, és szerencsére végig meleg volt :)

Sokszor megállítanak az utcán, sokan beszólnak, de a legtöbb ember csak bámulni szokta a kék tincseimet. Sok színezőt kipróbáltam már, amit kapni lehet, volt nagyon rossz, és nagyon jó is (amit azóta is keresek, de valahogy eltűnt a boltokból)
A jelenlegi márka ez:

Forrás: Google


A Crazy Color...1500 körüli az ára, eddig háromszor használtam, de még van benne, szerintem kb egy adagnyi. Ekkora mennyiség ennyi pénzért nem rossz, tekintve, hogy a tubusos verzió 2 alkalomra volt elég és közel a duplájába került.

Forrás: Google
Jelenleg ezt az árnyalatot használom, de a következő egy sötétebb lesz. Ez nekem egy kicsit világos. Tartósságát tekintve nem rossz, de ilyen melegben, mikor minden este leöblítem a hajam, nem tart sokáig...Meg ugye, mivel alatta fehérre van szívva  hajam...az hamar ledobja. Külön szeretem, hogy nem kell hozzá oxi, csak rákenem nedves hajra, és később lemosom. A tubuson 20 perc hatóidő van írva, de én hagyom egy fél órát, biztos ami tuti alapon.
És végül, amiért a mai bejegyzés született...ma festettem hajat. Az előtte állapotot elfelejtettem lefényképezni, de a tincseim fehérek voltak...egy hét Tisza-tó után nem meglepő...

Vizesen

Megszárítva

Felülről...igen, a fejem kicsit kék lett...:D

Biztos veszek párat, ha legközelebb Pesten járok:) Ja, igen. A Wesselényi úti villamosmegállónál van a fodrászkellékes.

4 megjegyzés:

  1. AHHHHH...ezer éve iylet keresek! Kösziiii!

    VálaszTörlés
  2. nekem is megjött a kedvem hozzá :D

    VálaszTörlés
  3. Fúúúú, tetszik!:) Kísérlezgetésre nagyon jól jönne, hogy vajon jól áll-e...:D Én is kék hajú vagyok félig meddig, de nekem rendes festék, mintha mondjuk barnával lennék befestve és egyáltalán nem kopik. Most akarom úgy megcsinálni, hogy a kék tincsek közé vékonyan lilát rakatok, de nem tudom, hogy jól nézne e ki együtt:) Nah ilyenkor egy ilyen tuti jól jönne:)

    VálaszTörlés