2012. március 7., szerda

Motiváció spóroláshoz

Mikor megláttam az első képeket az új Viva Glam rúzsról, rámtört az "AKAROM!!!!!" érzés. El is döntöttem, hogy összegyűjtöm rá a pénzt, de az én esetemben ez nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik...több okból is...
Elsősorban azért, mert minden megkeresett filléremet körmös alapanyagokra és eszközökre költöm...másodsorban azért, mert elég kevés az, amit megkeresek...a harmadik ok, pedig az, hogy fizikailag képtelen vagyok a spórolásra.

De támadt egy ötletem...

A B.U. Hippy soul parfüm fém dobozát még nem tudtam értelmes dologra hasznosítani, így üresen állt az asztalomon, de arra gondoltam, előléptethetném spórolós doboznak, amire motiváció gyanánt az áhított rúzs képét ragasztom. Sajnos a nyomtatóból kifogyott a tinta, így kép helyett csak a nevét  tudtam kinyomtatni, de így is működik a dolog, mert gyűlik benne a pénz. A szülinapomig (egy hónap) adtam magamnak időt, így ez is segít, hogy elérjem a célom.

Ha a kép lenne rajta szebb lenne...majd talán a következő alkalommal

Ti milyen módszerrel spóroltok?

4 megjegyzés:

  1. hehe, ez ismerős. Nálam egy kék B.U.-s doboz gyűjti az YSL korrektorra valót. :D Az egyik Lush karácsonyi csomag doboza pedig egy mézeskalács-ház persely volt,ezt januárban féláron szereztem, abba meg a Sigma 12 db-os készletére gyűjtök. Mikor melyikre vágyom jobban, abba dobok... :)

    VálaszTörlés
  2. Én éppen egy Pixiwoo ecsetkészletre gyűjtök. Nekem is van egy kis perselyem és szorgosan gyűjtögetem az aprókat. Remélem még ebben az évezredben lesz is belőle valami :P

    Nézz be hozzám is: http://avianarahl.blogspot.com/

    VálaszTörlés