2011. június 15., szerda

Hajápolás...az én verzióm

Sokan kérdezték már, hogy milyen csodaszert használok a hajamra, mert elég jól bírja a "gyilkolást"...
Lassan 4 éve, hogy kitaláltam: Nekem kék tincsek kellenek a fekete hajamba. A fodrászom először nem vállalta, aztán meggyőztem, de csak azzal a feltétellel vágott bele, hogy nem őt okolom, ha tövig leég a hajam...ugyanis a fekete tincseimet fehérre kellett leszívatni, hogy a kék befogja. Első alkalommal, igaz inkább sárgás volt, mint fehér, pedig jó másfél órát volt a hajamon a szőkítő, de néhány héttel később, már tökéletes kék tincsekkel büszkélkedhettem. Ez azóta is tart(ana, ha nem fogyott volna el az egyetlen jó kék hajszínezőm, amit azóta sem találtam sehol), bár a feketéből sötétbarnára váltottam.
Pár hónapja megállított egy srác, hogy milyen szép a hajam (épp frissen volt festve) és kérdezte, h mikor és melyik hajshow-n csinálták...elmeséltem a fenti történetet, neki pedig leesett az álla, "hogyhogy még van hajad? mennyit költesz havonta fodrászra?"
Igazából annyira alap dolgokat használok, hogy az már vicc...

Wu2 normál és zsíros hajra...semmi extra, szimplán tisztít.Kell ennél több?


Egy liter 790 Ft és sokkal jobb, mint amiket eddig használtam. Ha nagyon száraznak érzem a hajam, akkor nyúlok a kedvenc pakolásomért.

Nagyon szeretem, mert hihetetlenül puha lesz tőle a hajam, de gyakori használatnál sajnos zsírosít.
Szárítás előtt, pedig az Avon zöld kupakos hajvégápolóját használom. Itt meg kell jegyeznek, hogy ezt szeretem hajvasalás előtt is használni, sokkal jobb lesz tőle a végeredmény.

Szerintem fontos a jó hajszárító is, nekem ilyen van (Philips HP8183), és maximálisan meg vagyok vele elégedve. nagyon gyorsan kész vagyok, külön szeretem, hogy van gyors hűtés gombja, amivel a hajszárítást be szoktam fejezni. (meg persze a napjainkban annyira sztárolt ionizátor is megtalálható, de szerintem nincs sok különbség ha nincs bekapcsolva)


Végül pedig a hajvasaló...mivel göndör hajam van, ha nem használok diffúzort, akkor kivasalom...sajnos ritkán esik meg az, hogy nem kell semmit csinálni a hajammal reggel, a hajvasaló pedig egy gyors megoldás.


Kerámia és Jade kristály bevonatú simitólapok
• Száraz és vizes hajon egyaránt használható
• 30 mp alatti felmelegedés
• Természetes hidratálás-ionkibocsátás
• Valódi olasz bőr markolat
• Digitális hőmérséklet szabályozás 200 C-ig
• LCD kijelző
• Simít és göndörít
• Lapzáró rendszer
• Hőálló tárolótáska
DVD melléklet a tökéletes frizura elkészítéséhez


Egy biztos, hogy nagyon szeretem ezt a hajvasalót. Pillanatok alatt kész a hajam, akár göndörítem, akár egyeneset szeretnék.
Ha  természetes göndören hagyom, akkor szoktam picit csalni, és rásegítek a végeredményre göndörítő habbal. (egyébként nagyon ritkán használok hajhabot, nem szeretem, hogy ragad)

 Végezetül bedig a bónusz termék, amit minden nap használok:


Erre még a műrasztás korszakomban szoktam rá, azóta szinte függő vagyok. Mindegyik fajtáját szeretem, és alig várom, hogy elfogyjon ez a borzalom, és rohanok venni egy ilyet.

Láthatjátok, hogy semmi extra, vagy drága dolgot nem használok, mert ezek is egészségesen tartják a hajam.

Ti mit használtok?

2 megjegyzés: