2012. március 26., hétfő

Viva Glam Nicki

Hatásos volt a pénzgyűjtő doboz, ugyanis több, mint két héttel a határidő lejárta előtt sikerült megvennem. :D Tegnap Körömhajó után beszaladtam a Westendbe, azzal a céllal, hogy végre az enyém legyen ez a szépség. A létező összes képet megnéztem róla, youtube-os tesztekről nem is beszélve, de mikor élőben megláttam...rámtört az "akkor is megveszem, ha nem áll jól" érzés. Az eladólány kedves volt, felajánlotta, hogy próbáljam ki, lefertőtlenítette, és odaadta. Közben megjegyezte, hogy főleg bevállalósabb csajoknak szokott tetszeni...aztán meglátta a frissen festett kék tincseimet. Féltem egy picit a végeredménytől, de szerencsére alaptalannak bizonyult a dolog, mert mindkét eladólány rácsodálkozott, hogy mennyire jó a rúzs színe rajtam.

Vakuval

A MAC-től megszokott fekete dobozt fénylő piros aláírás díszíti. Egyszerű, de nagyszerű. A rúzs nagyon szép, igényes, fekete-piros csomagolást kapott, a kupakot levéve újabb aláírással találkozunk.
Az illata, kellemesen vaníliás, ugyanolyan, mint a Miss Sporty rúzsomnak. A színe rózsaszín, egy kis neonos-korallos beütéssel, de elmondani nehéz, ezt LÁTNI KELL :D


Természetes fényben
Rajtam
A végére hagytam, a legjobbat, a tartósságot. Tegnap fél 6-kor kentem fel itthon utána ettem, ittam Tetovált lányt néztem (nem az amerikai változat, hanem az eredeti svéd), majd megfürödtem, lemostam a sminkem, de a számon rajta hagytam a rúzst, csak tettem fölé ajakápolót, majd éjfél körül elaludtam. Reggel alig vártam, hogy milyen állapotban lesz a rúzsom, így félkómásan rögtön a tükörhöz mentem...A rúzs még ott volt a számon. Igaz, megfakult, és picit vesztett az intenzitásából, de észrevehetően látszott. Egyébként egyenletesen kopik, nagyon picit szárít, de egy kis ajakápoló megoldja a dolgot.
Napszemüveg-szezonra abszolút tökéletes rúzs, kár, hogy limitált. Bár ha elfogy, egy évig kapható elvileg...

Nektek mi a kedvenc rúzsotok nyárra?

5 megjegyzés:

  1. ez a rúzs nekem már a róla megjelenő első képeken is nagyon tetszett:) úgy szeretném.

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép! :) Ha nem utálnám a rúzsokat, én is őt választanám. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! A blogodra adok egy díjat, nézz be:)

    VálaszTörlés
  4. Szép színe van:) El vagy tűnve..mikor lesz poszt?:S

    VálaszTörlés