2011. április 8., péntek

Glamour napok

Mint sokan tudjátok, mától Glamour napok miatt országszerte ellepik az üzleteket a tömött pénztárcával és kuponfüzettel ellátott lelkes vásárlók.
Idén végre nekem sem jött közbe semmi, és kicsit vásároltam. Az Allee-ben található Douglas Mac részlege is beletartozik az akcióba, így nem volt kérdés, hogy ott szeretnék vásárolni. Szerettem volna egy krémes pirosítót, amit akár minden nap hordhatok, illik a hófehérke bőrömhöz, de nyáron is hordhatom. Igazából ez volt az első, amit kipróbált rajtam az eladó, de mivel abszolút megfelelt az elvárásaimnak, nem is próbálgattam más színt.
A kiszolgálás viszont...hmmmm...rendhagyó volt...
Ne értsetek félre, nagyon kedves volt a lány, sokat segített, de amilyen alpári kocsis stílusban beszélt...ennyi káromkodást 5 perc alatt nem lehet sok helyen hallani,de pláne nem gondoltam, hogy egy ilyen kaliberű üzletben...
Mivel későn értem haza, nem sikerült élethű képeket csinálni, így innen tettem be.

Mac cremeblend blush Something special


Az én képeimen konkrétan barnának látszik, pedig határozottan nem az:) Nagyon szép, egészséges pírt ad az arcomnak, egyszerűen imádom:)
Ez az első Mac pirosítóm, így nem nagyon van összehasonlítási alapom (legalábbis a többi Mac pirosítóhoz képest), és nem is volt még rajtam olyan sokáig, hogy bővebb véleményem legyen róla, de majd kiegészítem a bejegyzést. :)

Ti mit vásároltok a hétvégén?

1 megjegyzés:

  1. nagyon szép, tetszik :) az eladó meg tényleg érdekes lehetett :D

    viktoriasstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés