2011. május 9., hétfő

Inspiráció:)












Gondoltam megosztom veletek azokat  képeket, amik engem a legjobban inspirálnak, amik miatt eldöntöttem, hogy nem csak hobby szinten szeretnék foglalkozni a műkörmözéssel, hanem végigcsinálom az iskolát, és megpróbálom a lehető legmagasabb szinten megtanulni, hogy a hivatásommá válhasson.
Szeretem az extrém dolgokat, így műköröm tekintetében is "elérzékenyülök" egy-egy vadabb forma, minta láttán. Ennek ellenére, nekem nem nagyon volt még pl extrém hosszú körmöm, pedig nem sok akadálya lenne. Bár a mosogatás nem tudom mennyire menne, de biztos megoldanám.

Nektek milyen műkörmök tetszenek?

Képek forrása a Google.

6 megjegyzés:

  1. Én is most kezdtem/kezdek körmözni és én is szeretnék körmös suliba járni:D nekem legjobban az egyszerű francia egy kis kővel tetszik:)) az mindegy, hogy kocka vagy mandula vagy hegyes köröm:D

    VálaszTörlés
  2. jah amugy porcelánnal foglalkozok:D deeee amint tudok, szerzek be zselé készletet isss:D

    VálaszTörlés
  3. én már 1 éve foglalkozom a körmös szakmával, csak zselét használok valahogy azt jobban szeretik a vendégeim és én is :) szerintem ha van hozzá tehetséged és türelmed akkor mindenképp jól döntöttél h elkezded a körmösiskolát. De mindig napról napra fejleszteni kell a tudásunkat de én nagyon szeretem :))
    Nekem valahogy a színes zselék jönnek be hagyományos négyzet alakú körömre egy kis akryl mintás díszítéssel
    sok sikert a sulihoz :)

    VálaszTörlés
  4. Nálam a porcelán körül még ott az újdonság varázsa, de a zselét is nagyon szeretem. Utóbbival már 3 éve dolgozok, sokmindent kipróbáltam, most a formákkal kísérletezgetek.:)

    VálaszTörlés
  5. Szia:) Dorka sminkelős blogján bukkantam a tiédre:)
    nekem is volt sokféle körmöm már, de most épp saját van. A hegyeseket nem szeretem, mert zavar mindennemű mozgásban, nekem általában lekerekített szabadszélű szögletes volt. Anyag tekintetében mindenfélét csináltattam már!:) de a zselét szeretem viselni.

    VálaszTörlés
  6. Nekem 5 éve kocka körmöm van, bár kicsit már unom, de majd eljön az ideje, mikor kiélhetem az extrém mániám a körömformák terén is:)

    VálaszTörlés