2011. április 12., kedd

Ázsia Center és gyümölcskoktél

Tegnap sikerült eljutni az Ázsiába, szükségem volt még pár dologra a körmös sulihoz (anyagok és eszközök csak Crystal Nails termékek lehetnek, de egyéb járulékos dolgok esetében nem számít a márka), és cipővásárlási szándék is felmerült.
De beszéljenek a képek.

Műbőr kéztámasz...gondolom nagyon nem kell részletezni, a vendégnek, és nekem is kényelmesebb, ha van. Egyébként 1000 Ft volt, kellemesen (és kényelmesen) puha, könnyű tisztítani, fertőtleníteni...
Legyező ecset az átmenetekhez. 300 Ft-ot akkor is megér, ha nem jó (ki lett próbálva, nincs baja, jól lehet vele dolgozni)
Gyakorló ujjak...kicsit morbid, de ez van. Elvileg nem kellene, max 2, de az az igazság, hogy sajnálom leszedni az elkészült körmöket, és 250 Ft-ot kibírok, ha újat kell venni.
Strassztárcsa...részletezzem? :D 850 Ft volt.
Moyra lakk (99) lila alap, hologramm...gyönyörű, bár fedése nem sok van.
Liquid tartó tégely, és benne gumigyümölcsök :) imádom az ilyeneket, 200 Ft volt darabja.

Cipő ügyben is sikeresnek nyilváníthatom a tegnapot, mert találtam egy szandált, ami minden elvásáromnak megfelel. telitalpú (de nem mintás műanyag), egyszerű, pántos, fekete, és mindenhez megy. :)
2800 Ft volt.



Külön tetszik, hogy úgy néz ki, mintha gumiból lennének a pántok, de a sarok rész kivételével műbőrre vannak varrva, így nem kell attól félni, hogy elhagyom.

Ez pedig mai alkotás, a gyümölcskoktél:)




Beütött a holo-mánia, legalábbis nálam...Kaméleon zselé, eper, kiwi, dinnye...Almám és citromom is van, de az már sok lett volna. :)

2 megjegyzés:

  1. nagyon szép, ügyes vagy, nyárváró körmök:)

    VálaszTörlés
  2. a cipő nagyon szexi, a körmöd nagyon szép. de az a két mű ujj... nagyon megijeszett. még nem láttam iylet :D

    viktoriasstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés